2 ledige stillinger

Plads til nye elever

På Esajasskolen bliver eleverne undervist af lærere, der brænder for deres fag.

Vores mål er, at det enkelte barn oplever en tryg skolegang, hvor barnet bliver set i hverdagen, flytter sig og udvikler sig maksimalt fagligt, socialt og personligt. Vi tager afsæt i det enkelte barns formåen og tilstræber, at der er variation i elevernes undervisning

I 5.-9. kl medbringer eleverne deres egne computere. Disse anvendes i undervisningen til digitale læremidler mm. De mindre klasser har ligeledes adgang til skolens computere.

Skolens elever opnår rigtig gode resultater til Folkeskolens Afgangsprøver.

Lærer til barselsvikariat fra d. 4. februar 2019.

Vi søger en lærer til et barselsvikariat på ca. 80-85 %, som er villig til at indgå i et tæt samarbejde med det øvrige personale. Stillingen skal besættes formentlig frem til et sted mellem efterårsferien og julen 2019.

Ansøgningsfrist d.6.december. - Se hele opslaget her.

Uuddannet pædagog søges fra d. 1. januar 2019.

Vi søger en uuddannet pædagog/personlig assistance til en tidsbegrænset stilling fra 1. januar til og med 28. juni og med en ansættelsesgrad på 50%. Der kan blive mulighed for at forlænge den tidsbegrænsede stilling med endnu et år frem til sommeren 2020.

Ansøgningsfrist d.22.november. - Se hele opslaget her.

Overvejer du at få dit barn på Esajasskolen?

Der er i øjeblikket (august 2018) enkelte ledige pladser på følgende klassetrin i 2018/19: 0. kl, 6. kl og 8.kl.