Fernisering - feriekasser

Plads til nye elever

På Esajasskolen bliver eleverne undervist af lærere, der brænder for deres fag.

Vores mål er, at det enkelte barn oplever en tryg skolegang, hvor barnet bliver set i hverdagen, flytter sig og udvikler sig maksimalt fagligt, socialt og personligt. Vi tager afsæt i det enkelte barns formåen og tilstræber, at der er variation i elevernes undervisning

I 5.-9. kl medbringer eleverne deres egne computere. Disse anvendes i undervisningen til digitale læremidler mm. De mindre klasser har ligeledes adgang til skolens computere.

Skolens elever opnår rigtig gode resultater til Folkeskolens Afgangsprøver.

0.klasse har kreeret feriekasser. Små scenarier, som fortæller om deres ferie her i denne sommer.

Kreativiteten var stor.

Forleden havde de fernisering, hvor den røde snor blev klippet og forældrene myldrede ind, for at se udstillingen.

På billedet ses 2 af børnene, som beundrer deres værk.

Overvejer du at få dit barn på Esajasskolen?

Der er i øjeblikket (august 2018) enkelte ledige pladser på følgende klassetrin i 2018/19: 0. kl, 6. kl og 8.kl.