Vinterens mindste snemand

Plads til nye elever

På Esajasskolen bliver eleverne undervist af lærere, der brænder for deres fag.

Vores mål er, at det enkelte barn oplever en tryg skolegang, hvor barnet bliver set i hverdagen, flytter sig og udvikler sig maksimalt fagligt, socialt og personligt. Vi tager afsæt i det enkelte barns formåen og tilstræber, at der er variation i elevernes undervisning

I 5.-9. kl medbringer eleverne deres egne computere. Disse anvendes i undervisningen til digitale læremidler mm. De mindre klasser har ligeledes adgang til skolens computere.

Skolens elever opnår rigtig gode resultater til Folkeskolens Afgangsprøver.

Så oprandt vinterferien.

På billedet her ser I vist nok verdens mindste snemand. Den blev lavet lige inden ferien.

Vi håber, at der kommer mere sne i vinterferien, så alle ferierende elever kan komme ud og lave snemænd og boltre sig i sneen.

Hav en rigtig god ferie!

Overvejer du at få dit barn på Esajasskolen?

Der er i øjeblikket (januar) enkelte ledige pladser på følgende klassetrin i 2018/19: 0. kl, 6. kl og 8.kl.