Nytårskur

Ny elev på Esajasskolen

På Esajasskolen bliver eleverne undervist af lærere, der brænder for deres fag.

Vores mål er, at det enkelte barn oplever en tryg skolegang, hvor barnet bliver set i hverdagen, flytter sig og udvikler sig maksimalt fagligt, socialt og personligt. Vi tager afsæt i det enkelte barns formåen og tilstræber, at der er variation i elevernes undervisning

I 5.-9. kl medbringer eleverne deres egne computere. Disse anvendes i undervisningen til digitale læremidler mm. De mindre klasser har ligeledes adgang til skolens computere.

Skolens elever opnår rigtig gode resultater til Folkeskolens Afgangsprøver.

4.a holdt nytårskur først i januar.

Forældre, elever og klasselærere samledes en tidlig morgen til kaffe, te, juice, franskbrød og kransekage.

En dejlig måde at starte året på.

Overvejer du at få dit barn på Esajasskolen?

Vi har pt. (jan.17) en plads tilbage i den ene af vores 0. klasser. I er velkomne til at henvende jer til skolens kontor og få en snak. I kan også søge oplysninger her på hjemmesiden.

Der er i øjeblikket (jan.17) også enkelte ledige pladser på følgende klassetrin: 2.kl, 3.kl, 4.kl, 6.kl, 8.kl