Vi vandt til Fodbolddagen i Hillerød!

Plads til nye elever

På Esajasskolen bliver eleverne undervist af lærere, der brænder for deres fag.

Vores mål er, at det enkelte barn oplever en tryg skolegang, hvor barnet bliver set i hverdagen, flytter sig og udvikler sig maksimalt fagligt, socialt og personligt. Vi tager afsæt i det enkelte barns formåen og tilstræber, at der er variation i elevernes undervisning

I 5.-9. kl medbringer eleverne deres egne computere. Disse anvendes i undervisningen til digitale læremidler mm. De mindre klasser har ligeledes adgang til skolens computere.

Skolens elever opnår rigtig gode resultater til Folkeskolens Afgangsprøver.

Onsdag d. 23/5 deltog vi sammen med fem andre kristne friskoler i årets fodboldturnering for 6.-9. kl på Hillerød stadion.

Det var en forrygende dag i høj sol med intense fodboldkampe, sejre og nederlag der blev taget med mange smil. Og så medbragte vi Danmarks bedste heppekor.

Vores drenge fra 6. -7. kl spillede sig i finalen og vandt helt velfortjent deres række. Tillykke!! Nu skal vi endelig – efter mange års tørke - have en pokal stående på skolen hele næste skoleår – det ser vi frem til.

Endnu engang – STORT tillykke til drengene!

Overvejer du at få dit barn på Esajasskolen?

Der er i øjeblikket (juni 2018) enkelte ledige pladser på følgende klassetrin: 5.kl.