Påskegudstjeneste

Ny elev på Esajasskolen

På Esajasskolen bliver eleverne undervist af lærere, der brænder for deres fag.

Vores mål er, at det enkelte barn oplever en tryg skolegang, hvor barnet bliver set i hverdagen, flytter sig og udvikler sig maksimalt fagligt, socialt og personligt. Vi tager afsæt i det enkelte barns formåen og tilstræber, at der er variation i elevernes undervisning

I 5.-9. kl medbringer eleverne deres egne computere. Disse anvendes i undervisningen til digitale læremidler mm. De mindre klasser har ligeledes adgang til skolens computere.

Skolens elever opnår rigtig gode resultater til Folkeskolens Afgangsprøver.

Påsken på Esajasskolen

Hvert år før jul holder skolen juleafslutning før juleferien. Det er en dejlig højtid, men kirkens vigtigste højtid er påsken. Derfor afholder skolen nu påskeafstlutning i Vigerslev kirke nøjagtig ligesom det sker før jul.

Påskegudstjenesten blev afholdt fredag før palmesøndag. Den dag skolen gik på påskeferie. Vi sang påskesalmer og -sange hjulpet af skolens 2 kor og 0a. opførte et passionsspil for resten af skolen og skolens forældre.

Situationen på billedet er fra gården, hvor disciplene sidder og venter på, at Jesus bliver dømt til døden på et kors og hvor Peter fornægter ham 3 gange. Men....han opstod igen og han lever!

Overvejer du at få dit barn på Esajasskolen?

Vi har pt. (jan.17) en plads tilbage i den ene af vores 0. klasser. I er velkomne til at henvende jer til skolens kontor og få en snak. I kan også søge oplysninger her på hjemmesiden.

Der er i øjeblikket (jan.17) også enkelte ledige pladser på følgende klassetrin: 2.kl, 3.kl, 4.kl, 6.kl, 8.kl