Julegudstjeneste d.19.dec.

Plads til nye elever

På Esajasskolen bliver eleverne undervist af lærere, der brænder for deres fag.

Vores mål er, at det enkelte barn oplever en tryg skolegang, hvor barnet bliver set i hverdagen, flytter sig og udvikler sig maksimalt fagligt, socialt og personligt. Vi tager afsæt i det enkelte barns formåen og tilstræber, at der er variation i elevernes undervisning

I 5.-9. kl medbringer eleverne deres egne computere. Disse anvendes i undervisningen til digitale læremidler mm. De mindre klasser har ligeledes adgang til skolens computere.

Skolens elever opnår rigtig gode resultater til Folkeskolens Afgangsprøver.

Juleafslutning i Vigerslev Kirke

Onsdag d.19.december afholder skolen juleafslutning i Vigerslev kirke kl.9-10.30.
Alle elever og lærere samles en sidste gang inden juleferien. Sædvanen tro spiller eleverne krybbespil i kirken ligesom også skolens kor synger.

Selv om man hverken er elev eller lærer på skolen, så er man velkommen til at møde op og være med.

Efter juleafslutningen holder alle juleferie indtil torsdag d.3. januar.
SFO er dog åben noget af tiden.

Overvejer du at få dit barn på Esajasskolen?

Der er i øjeblikket (august 2018) enkelte ledige pladser på følgende klassetrin i 2018/19: 0. kl, 6. kl og 8.kl.