Sidste skoledag før sommerferien

Ny elev på Esajasskolen

På Esajasskolen bliver eleverne undervist af lærere, der brænder for deres fag.

Vores mål er, at det enkelte barn oplever en tryg skolegang, hvor barnet bliver set i hverdagen, flytter sig og udvikler sig maksimalt fagligt, socialt og personligt. Vi tager afsæt i det enkelte barns formåen og tilstræber, at der er variation i elevernes undervisning

I 6.-9. kl medbringer eleverne deres egne computere. Disse anvendes i undervisningen til digitale læremidler mm. De mindre klasser har ligeledes adgang til skolens computere.

Skolens elever opnår rigtig gode resultater til Folkeskolens Afgangsprøver.

Sidste skoledag inden sommerferien

Alle elever og nogle forældre var samlet i aulaen. Der var teaterstykke opført af 6.kl, taler og tilsidst sang alle for fuld udblæsning:

Ferie, ferie, ferie.....fra Far til fire.

Hav en rigtig god sommerferie. Vi ses d.8 august kl 9-11 for 1.-9.kl. og d. 9.august kl 9-12 for 0.kl.

Overvejer du at få dit barn på Esajasskolen?

Vi har pt. en plads tilbage i den ene af vore to kommende 0. klasser. I er velkomne til at henvende jer til skolens kontor og få en snak. I kan også søge oplysninger her på hjemmesiden.

Der er i øjeblikket også enkelte ledige pladser på følgende klassetrin: 1., 2., 3. og 5.