7.kl vandt cyklistprøven

Ny elev på Esajasskolen

På Esajasskolen bliver eleverne undervist af lærere, der brænder for deres fag.

Vores mål er, at det enkelte barn oplever en tryg skolegang, hvor barnet bliver set i hverdagen, flytter sig og udvikler sig maksimalt fagligt, socialt og personligt. Vi tager afsæt i det enkelte barns formåen og tilstræber, at der er variation i elevernes undervisning

I 5.-9. kl medbringer eleverne deres egne computere. Disse anvendes i undervisningen til digitale læremidler mm. De mindre klasser har ligeledes adgang til skolens computere.

Skolens elever opnår rigtig gode resultater til Folkeskolens Afgangsprøver.

7.klasse vandt 1.prisen i Hvidovre kommune for Cyklistprøve 6.kl juni 2016

I den anledning holdt skolen en reception, hvor borgmesteren og to fra politiet i Hvidovre kommene kom for at overrække klassen deres præmie på 3.000 kr. til klassekassen. Bagefter sang et af skolens kor og tilsidst var der cola og chips til alle.

Overvejer du at få dit barn på Esajasskolen?

Vi har pt. (sep.16) en plads tilbage i den ene af vores 0. klasser. I er velkomne til at henvende jer til skolens kontor og få en snak. I kan også søge oplysninger her på hjemmesiden.

Der er i øjeblikket (sep.16) også enkelte ledige pladser på følgende klassetrin: 2.kl, 3.kl, 4.kl, 8.kl, 9.kl