Ledig stilling i SFO

Plads til nye elever

På Esajasskolen bliver eleverne undervist af lærere, der brænder for deres fag.

Vores mål er, at det enkelte barn oplever en tryg skolegang, hvor barnet bliver set i hverdagen, flytter sig og udvikler sig maksimalt fagligt, socialt og personligt. Vi tager afsæt i det enkelte barns formåen og tilstræber, at der er variation i elevernes undervisning

I 5.-9. kl medbringer eleverne deres egne computere. Disse anvendes i undervisningen til digitale læremidler mm. De mindre klasser har ligeledes adgang til skolens computere.

Skolens elever opnår rigtig gode resultater til Folkeskolens Afgangsprøver.

Esajasskolen søger en pædagog med stedfortræderfunktion til skolens SFO

Vi søger en pædagog med en ansættelsesgrad på ca. 80%, som kan fungere som stedfortræder i SFO´en. Med dette tiltag ønsker vi at styrke vilkåret for, at en god SFO kan blive endnu bedre. Som stedfortræder skal du være uddannet pædagog og du skal have lyst og evne til at indgå i en pædagogisk sparring med SFO-lederen og dernæst have lyst til at påtage dig enkelte administrative opgaver.

Se hele stillingsopslaget her.

Overvejer du at få dit barn på Esajasskolen?

Der er i øjeblikket (august 2017) enkelte ledige pladser på følgende klassetrin: 1.kl. og 5.kl.