SFO profil

SFO drives i overensstemmelse med skolen kristne grundlag.

Da det er deres fritid børnene tilbringer i SFO lægger vi stor vægt på, at børnene i høj grad selv bestemmer, hvad de vil lave. Aktiviteter er tilbud og ikke tvang. Børnene har mulighed for at lege med forskelligt legetøj, spil, være med i boldspil i skolegården, grave i sandkassen m.v.-
Desuden vil personalet jævnligt iværksætte kreative aktivitete. Vi tager også på plejehjemsbesøg i påske og efterårsferierner.

I det daglige tilstræber vi at give børnene en tryg og udfordrende hverdag. som bla. er kendetegnet ved:

• Børnenes meninger og ønsker bliver hørt, selv om de ikke altid kan blive gennemført.

• Kontakten mellem det enkelte barn og de voksne er vigtig.

• At vi har normer og regler og sætter nogle grænser for børnene.

• At vi indgår i samarbejde med klasselærerne for at kunne styrke indsatsen for det enkelte barns trivsel.

• At vi i samarbejde med forældrene ønsker at medvirke til at fremme børnenes udvikling og trivsel.

• At vi ønsker at viderudvikle børnenes evner til.

• at være ansvarlige, initiativrige, kreative og selvstændige.

• at tage hensyn til hinanden, acceptere hinandens grænser og løse konflikter ved at tale sammen.

Opdateret d. 28.08.2013