Optagelse nuværende klasser

Ønsker du dit barn optaget som elev på skolen, skal der udfyldes en optagelsesblanket som sendes til skolen sammen med et optagelsesgebyr på 500 kr.
Hent og print optagelsesblanket eller kontakt skolen og få blanketten tilsendt.

Når vi har modtaget blanketten, sender vi en bekræftelse på modtagelsen. Er optagelsesgebyret ikke indbetalt på giro, følger et girokort til indbetaling. Når gebyret er indbetalt, betragter vi ansøgningen som fuldt gyldig. Gebyret er et engangsbeløb, som ikke refunderes, hvis barnet ikke bliver optaget, eller den tilbudte plads ikke benyttes

Når det er en elev, der er i et skoleforløb er optagelsen betinget af en tilfredsstillende optagelsessamtale. Samtalen finder sted på skolen med deltagelse af forældre, barn, skoleleder og klasselærer. Vi tager på skolen initiativ til samtalen når der opstår en ledig plads i klassen.

Hvis resultatet af samtalen bliver en optagelse, er de første tre måneder at betragte som en prøveperiode. Klasselæreren vil i løbet af denne periode henvende sig til hjemmet og give en status om, hvordan det går. Første gang i løbet af nogle få dage. Anden gang i løbet af 2-3 uger og tredje gang når de tre måneder er ved at være gået.

Opdateret d. 01.05.2017