Julemarkedet 2017

Plads til nye elever

På Esajasskolen bliver eleverne undervist af lærere, der brænder for deres fag.

Vores mål er, at det enkelte barn oplever en tryg skolegang, hvor barnet bliver set i hverdagen, flytter sig og udvikler sig maksimalt fagligt, socialt og personligt. Vi tager afsæt i det enkelte barns formåen og tilstræber, at der er variation i elevernes undervisning

I 5.-9. kl medbringer eleverne deres egne computere. Disse anvendes i undervisningen til digitale læremidler mm. De mindre klasser har ligeledes adgang til skolens computere.

Skolens elever opnår rigtig gode resultater til Folkeskolens Afgangsprøver.

Esajasskolen årlige traditionsrige julemarked er netop afholdt.

Det blev en rigtig dejlig dag med over 700 besøgende + skolens elever og lærere, så der var trængsel i alle lokalerne.

Alle de flotte præmier i boderne blev sponsoreret af skolens forældre og af forretningsforbindelser i Hvidovre og omegn. Stor tak til alle.

Skolen indsamlede i runde tal 81.000 kr., som alle går ubeskåret til to klassesæt Cromebooks.

Vi ses til næste år!

Overvejer du at få dit barn på Esajasskolen?

Der er i øjeblikket (oktober 2017) enkelte ledige pladser på følgende klassetrin: 1.kl. og 5.kl.