Emneuge om Sydafrika

Plads til nye elever

På Esajasskolen bliver eleverne undervist af lærere, der brænder for deres fag.

Vores mål er, at det enkelte barn oplever en tryg skolegang, hvor barnet bliver set i hverdagen, flytter sig og udvikler sig maksimalt fagligt, socialt og personligt. Vi tager afsæt i det enkelte barns formåen og tilstræber, at der er variation i elevernes undervisning

I 5.-9. kl medbringer eleverne deres egne computere. Disse anvendes i undervisningen til digitale læremidler mm. De mindre klasser har ligeledes adgang til skolens computere.

Skolens elever opnår rigtig gode resultater til Folkeskolens Afgangsprøver.

Til november rejser skolens 9. kl. til Sydafrika. De skal være med til at hjælpe bl.a. handicappede børn med nye kørestole.

Esajasskolen holder derfor i ugen op til efterårsferien emneuge om Sydafrika.

Hele ugen har eleverne på tværs af klasser arbejdet med Sydafrika i 4 forskellige kategorier:

1. Mad, sport og leg

2. Håndarbejde/sløjd

3. Historie og natur

4. Kultur

Den sidste dag inden ferien afholder skolen motionsløb, hvor eleverne kan cykle eller løbe sponsorpenge ind. Pengene går til køb af kørestole til de børn i Sydafrika, som skolen vil hjælpe.

I SFO har de også samlet penge ind i deres "bag for Sydafrika"-projekt.

En fantastisk uge. Bagefter holder alle en velfortjent efterårsferie.

Overvejer du at få dit barn på Esajasskolen?

Der er i øjeblikket (august 2018) enkelte ledige pladser på følgende klassetrin i 2018/19: 0. kl, 6. kl og 8.kl.