Fastelavn

Plads til nye elever

På Esajasskolen bliver eleverne undervist af lærere, der brænder for deres fag.

Vores mål er, at det enkelte barn oplever en tryg skolegang, hvor barnet bliver set i hverdagen, flytter sig og udvikler sig maksimalt fagligt, socialt og personligt. Vi tager afsæt i det enkelte barns formåen og tilstræber, at der er variation i elevernes undervisning

I 5.-9. kl medbringer eleverne deres egne computere. Disse anvendes i undervisningen til digitale læremidler mm. De mindre klasser har ligeledes adgang til skolens computere.

Skolens elever opnår rigtig gode resultater til Folkeskolens Afgangsprøver.

Så er skolen igang igen efter vinterferien. Inden ferien havde vi en rigtig god dag med fastelavnsløjer.

Der var catwalk med alle de udklædte, underholdning med Nifingre, som spillede dukketeater og tryllede. Senere på dagen slog hele skolen katten af tønderne - inklusiv en tønde til lærerne, som kørte i mooncars og på trehjulede cykler. I år var tønderne fyldt med gulerødder og andre rodfrugter!

Sluttelig var der udråbning af Kattekonger og -dronninger samt præmiering af de flotte og fantasifylde udklædninger.

På billedet ses en af lærerne banke til tønden med en rand af elever, der ser på.

Overvejer du at få dit barn på Esajasskolen?

Der er i øjeblikket (februar 2018) enkelte ledige pladser på følgende klassetrin: 5.kl.