0.klasses første skoledag

Plads til nye elever

På Esajasskolen bliver eleverne undervist af lærere, der brænder for deres fag.

Vores mål er, at det enkelte barn oplever en tryg skolegang, hvor barnet bliver set i hverdagen, flytter sig og udvikler sig maksimalt fagligt, socialt og personligt. Vi tager afsæt i det enkelte barns formåen og tilstræber, at der er variation i elevernes undervisning

I 5.-9. kl medbringer eleverne deres egne computere. Disse anvendes i undervisningen til digitale læremidler mm. De mindre klasser har ligeledes adgang til skolens computere.

Skolens elever opnår rigtig gode resultater til Folkeskolens Afgangsprøver.

Så er skolen igang igen efter en lang og solrig sommerferie.

Mandag startede 1.-9.kl. med morgensamling og efterfølgende klassesamling i en enkelt lektion.

Tirsdag startede den nye 0.klasse.

Først samledes de omkring flagstangen med velkomsttale af skoleleder Dan Crillesen og så skulle de endelig ind i klassen. Forældrene fik lov at følge med.

På billedet ser i 0.klasse for første gang i deres klasseværelse sammen med Kirsten Østermark deres lærer.

Overvejer du at få dit barn på Esajasskolen?

Der er i øjeblikket (juni 2018) enkelte ledige pladser på følgende klassetrin i 2018/19: 0. kl, 6. kl og 8.kl.